16.06.2016By: Instrumentarium

Trending: Vihreä on nyt kiinnostavin väri


Metsänvihreä ja kirkkaanvihreä muistuttavat ajankohtaisesta elämäntavasta ja ekologisista arvoista, mutta juuri nyt ne ovat myös vaatekaapin suosikkisävyt.

Catwalkit sekä Pantonen värimääritykset nostavat tiettyjä värejä trendeiksi vuosittain. Tällä hetkellä pastellisten väritrendien kaveriksi on noussut vihreä, joka on perinteisesti värittänyt kovan kulutuksen klassikoita, kuten parka- tai camokuositakkia.  Tänä kesänä vihreä on myös fashionistojen valinta.

Välillä haastavaksikin koettu vihreä on helppo yhdistää nyt, sillä sen pariksi saa laittaa melkeinpä mitä vain. Rohkeimmat yhdistelevät useita vihreän sävyjä yhdessä asussa tai verhoutuvat muodikkaasti väriin kauttaaltaan.

Vihreää ovat viljelleet catwalkeillaan esimerkiksi Gucci, Dolce & Gabbana ja värien ykkösnainen Sonia Rykiel. Myös Valentinon koristekirjaillut mekot ovat saaneet vihreää sävyä pintaan. Radikaalimpaa suuntaa edustava Vetements uskoo kokovihreän voimaan.

Muista myös pastellinen mintunvihreä, joka on sekin varma valinta auringon alle.

kollaasi_vihreää_2

Sofistikoituneet Clubmaster-aurinkolasit tasapainottavat täydellisesti metsänvihreän väristä hippilookkia.
kollaasi_vihreää_1

Vihreällä voi päivittää tavanomaisenkin lookin ajankohtaiseksi fashion-statementiksi.
kollaasi_vihreää_3

Säväytä kontrasteilla ja yhdistä vihreään esimerkiksi yksityiskohdalla kirkkaanpunaista. Murrettujen sävyjen kanssa satumaisiin tunnelmiin päästään lisäämällä asuun muita murrettuja värejä Dries Van Noten -tyyliin.

Vehreyttä lisää TrendWalkin Pinterestissä.

Kuvat: Shutterstock.com