14.10.2016By: Instrumentarium

TrendWalk julkaisee 9-osaisen verkkovideosarjan Euroopan muotiviikoilta


Nyt voimme paljastaa kaiken! Eli sen, miksi oikein olimme muotiviikoilla? Miksi mukanamme oli Suomen valovoimaisimmat bloggaajat? Miksi kävimme nuuskimassa ajankohtaisimmat trendit? Tässä tulee vastaus: kuvasimme yhdeksänosaisen tubesarjan Lontoon, Milanon ja Pariisin muotiviikoilta. Julkaisemme ensi maanantaina ensimmäiset videot.

Kuten aikaisemmin kerroimme, TrendWalk vei bloggaajat Kira Kososen, Aino Rossin ja Iina Moukolan muotiviikoille. Kira on tähtenä Lontoossa, Aino Milanossa ja Iina Pariisittarena.

Jää kuulolle ja seuraa Instrun Facebookia ja Instagramia, niin näet videot ensimmäisten joukossa. Luvassa on eturivin paikka maailman isoimpiin muotitapahtumiin ja ajankohtaisimpiin tyyleihin sekä tietenkin kurkistus myös Suomen suosituimpien bloggaajien työhön.

katumuoti

Minisarja trendien syntypaikoista

Muotiviikoilla esitellään tulevan vuoden trendit catwalkilla, mutta melkeinpä tärkeämpi show nähdään näytösten ulkopuolella, sillä muotiviikot ovat muotiväen ja tyylityyppien tärkein näyttäytymisareena. Muotiviikkojen aikaan kaupunki on täynnä silmäniloa esteetikoille, kun fashionistat laittavat toinen toistaan ihanampia asukokonaisuuksia yllensä. Esittelemme videoissa ajankohtaisimmat tyylit, joita muotipääkaupungeista spottailimme. Jokaisessa videossa paljastamme yhden suuren vasta tulossa olevan trendin. 

Kaupungeista julkaistaan jokaisesta yhteensä kolme minidokumenttia. Ensin julkaistaan kolme videota Lontoosta, sitten kolme Milanosta ja viimeiseksi kolme Pariisin videota.

bts_1

Bloggaajan matkassa

Videot ovat myös eräänlaisia bloggaajan matkapäiväkirjoja. Niissä pääsee kurkistamaan Kiran, Ainon ja Iinan matkalaukkuun, tärkeimpiin kauneusrutiineihin sekä tietenkin matkalla tapahtuneisiin hauskoihin sattumuksiin.

Ensi maanantaina pääsette näkemään, kun tyylibloggaaja Kira Kosonen seikkailee Lontoon muotiviikkojen vilinässä. Luvassa on hienoimpia katutyylejä, hauskoja hetkiä Kiran matkassa sekä ihanimpia kehyksiä.

bts_2

Pysy kuulolla niin tiedät, mitkä trendit ovat olennaisimmat vuonna 2017.

TrendWalk-videot tuotti Instrumentariumille Dagmar Stories yhdessä tuotantoyhtiö Moskito Televisionin kanssa. Tsekkaa Instrun liveraportoinnit muotiviikoilta: FB:sta ja IG:sta. Kaikki materiaalit matkalta löytyvät hashtagilla #instrutrendwalk.

Kuvat: Trendwalk/Jari Pulkkinen

 

Katso sneak peek videoista tästä: