17.11.2016By: Instrumentarium

TrendWalkin tyylireportaasi suoraan Lontoon muotiviikoilta


TrendWalkin toimitus kävi trendien alkulähteillä eli Euroopan muotiviikoilla spottailemassa ajankohtaisia tyylejä. Lontoosta bongasimme 90-lukua, koristeita ja kirjailuja. 

Euroopan muotipääkaupungit eroavat jonkin verran tyylillisesti toisistaan. Kun Lontoossa näkyi selkeästi rosoisempi katumuoti, oli Milano enemmän high fashion. Pariisi sen sijaan lunasti lupauksensa ja oli romanttisen chic. Julkaisemme tyylireportaasit seuraavien viikkoen aikana jokaisesta kaupungista.

Lontoossa fiilisteltiin 90-lukua  

So 90’s. Isoin trendi Lontoossa oli selkeästi 90-luku. Ysäri näkyi niin bombertakeissa, lettikampauksissa, maihareissa, Superstar ja Stan Smith -lenkkareissa, läpinäkyvissä materiaaleissa ja pystyraidoissa. Leveitä housunlahkeita unohtamatta.

katumuoti_1

katumuoti_2

Kirjailut ja koristelut. Krumeluurisia kuoseja ja koristeellisia tekstuureita näkyi runsaasti. Varsinkin mustapohjaisissa materiaaleissa kaikenlaiset kirjailut olivat suosittuja. Trendi lienee jäänne parin vuoden takaisesta Aasia-muodista, jota näkyi runsaasti catwalkeilla ja katumuodissa.katumuoti_5

 

 

 

Yksinkertainen on tyylikästä. Samalla, kun ysäri porskuttaa eksentrisillä asuiloitteluilla, on rinnalla tasapainottamassa hyvinkin selkeälinjaisia asukokonaisuuksia. Yksinkertaisen tyylikäs ja linjakas asukokonaisuus toimii aina.katumuoti_3

 

Julkaisimme Lontoon reissustamme kolme videota, joissa trendejä kanssamme bongailee bloggaaja Kira Kosonen. Kiran oma tyyliraportti Lontoosta on luettavissa täältä.

Tsekkaa lisää trendispottailuja Instrun Instagramista ja Facebookista.

Kuvat otti TrendWalk/Jari Pulkkinen