03.10.2017By: Instrumentarium

Tunnetko jo avaruusajan nörttilookin? Ota syksyn hohtavat trendit haltuun


Hohtavat materiaalit tuovat loistoa syksyn pimeneviin iltoihin. TrendWalk kertoo miten syksyisistä trendeistä saadaan luotua harmauden torjuvia lookeja.

 

Gucci_asut_2

Loista materiaalien avulla pimenevissä illoissa

Kiiltävät materiaalit, kuten satiini, silkki ja sametti häikäisevät syksyllä. Säihkettä saa rohkeasti lisätä paljeteilla ja glitterillä. Kesä vie kukkakuosit mukanaan, mutta vihreys pysyy pitkälle syksyyn. Trendikkäin hame on midimittainen. Huolehdi, etteivät silmälasikehyksesi jää säihkeen varjoon. Guccin syksyn malliston paksut kehykset korostavat katsetta samalla, kun niiden musta väri rauhoittaa kokonaisuutta. Ilme on skarppi ja hullutteleva samaan aikaan.

Gucci_asut_1

Voimaväri punainen ja 70-luvun mahtavat lahkeet

Syksyn ykkösväri, punainen tekee jokaisesta asusta power suitin. Punainen soveltuu helposti syksyn viileille kaduille. Leveälahkeiset punaiset housut ovat ilmavat ja tuovat trendikästä 70-luvun fiilistä. Punaisen kaveriksi sopivat vaaleat sävyt. Ohut, korkeakauluksinen pusero ja herkät yksityiskohdat tekevät ilmeestä raikkaan. 70-luku näkyy iloksemme myös muovisten kehysten värimaailmassa. Rohkein matchaa syksyllä punaiseen asuunsa Guccin kirjavat kehykset. Kissamaiset kilpparikehykset taas tekevät ilmeestä luonnollisen.

Gucci_asut_3

Nörttilook kuin toiselta planeetalta

Tulevaisuus kiehtoo aina ja kuun loisto lumoaa ikuisesti. Hopean hohto valaisee syksyn pimenevät illat ja häikäisee viileydellä. Yhdistä hopeiseen vaatteeseen tai asusteeseen nörttimäisyyttä. Pilkullinen paitamekko luo kontrastia ja runollisuutta hopeiseen biker-takkiin. Hohto pysyy hillittynä, kun asun väriskaalan pitää vaaleana. Väriä saa tuoda ihanan pastellisilla kehyksillä. Guccin violetit lasit ovat nörttimäisesti pyöreät ja suoraan syksyn trendien tähtitaivaalta.

Kaikki jutun silmälasit ovat ostettavissa Instrumentariumista. Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi ja seuraa Instrun FB-, IG- ja Youtube-kanavia.