07.12.2016By: Instrumentarium

TW muotiviikoilla: Pariisin tärkeimmät trendit


TrendWalkin muotiviikkoraportit jatkuvat. Pariisissa tärkeimmät vaatekapppaleet olivat: muhkea hame, nahkatakki, iso kauluspaita ja oversize-takki.

Katso kuvista, miten pariisittaret pukevat ensi vuoden isoimmat trendit:

 

Katumuoti_1_helmat

Megahame! Iso hame valloittaa naisten vaatekaappeja juuri nyt. Ihanimmillaan hame on muhkeana ja korkeavyötäröisenä. Myös pliseeraukset ja mekkoversioinnit toimivat.

Katumuoti_1_rotsit

Nahkatakki on aina in. Kun jokin asia on trendannut viimeisen kymmenen vuotta, voidaan alkaa puhua jo klassikosta. Pariisissa bongasimme erilaisia versioita tästä ikisuosikista bikermallista kiiltävänahkaiseen (erityisen hot juuri nyt) ja pussukan mallisiin nahkarotseihin.

Katumuoti_1_valkpusero

Iso kauluspaita. Ja vieläpä jotenkin hullunkurisesti puettuna, on nyt kuuma trendi ja varmasti vielä ensi vuonnakin. Kaivapa siis miehen, poikaystävän tai isän kaapista valkoinen kauluspaita ja sido se päällesi – mielikuvituksen käyttö sallittu.

Katumuoti_1_vilttitakki

Oversize-takki! Isokokoiset takit olivat iso trendi viime talvena ja vaate jatkaa voittokulkuaan myös ensi vuonna. Takki saa olla minkä värinen vain. Parhaiten oversize toimii villakangastakeissa, mutta edelläkävijät uskaltava vuorautua oversize-untuvatakkiin.

Katso tubesarjastamme, mitä trendejä bloggaaja Iina Moukola löysi Pariisista.

Kuvat: TrendWalk/Jari Pulkkinen