03.04.2017By: Instrumentarium

Tyylipulmat ratkesivat: Instrun makeoverin voittivat Anna ja Anita


Instrumentariumin ja TrendWalkin yhteisessä muuttumisleikissä arvottiin kahdelle osallistujalle kokonaisvaltainen muodonmuutos, jossa hiukset, meikki, tyyli ja lasit päivitettiin kauttaaltaan uuteen. Arpajaisonni suosi tällä kertaa Annaa ja Anitaa, joiden makeoverin pääsette näkemään täällä TrendWalkissa pian.

KOMMENTOI JA VOITA MUODONMUUTOS! Kaipaatko päivitystä tyyliisi? Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä TrendWalkin tyylitaitureiden stailaamaksi. Päivän aikana löydätte yhdessä sinulle vuoteen 2017 sopivan tyylin, jossa säteilet. Ja mikä parasta, saat valitut asut, aurinkolasit ja vielä kahdet kehykset, jotta voit esitellä uutta ilmettäsi myös muille! OSALLISTU: Kerro meille tyylipulmasi tämän julkaisun kommenteissa. Onko hiustyylisi ollut sama jo vuosia? Haluaisitko tarttua trendeihin, muttet osaa? Voit hakea mukaan, kun haluat ammattilaisten käsittelyyn ja olet valmis olemaan kameran edessä. Arvonnan tarkemmat ohjeet löydät Facebook-sivuiltamme. #instrutrendwalk

A post shared by Instrumentarium (@instrumentarium) on

Tässä pientä sneakpeakia siitä, mitä on luvassa: Instru_muodonmuutos_Anna&Anita_2

Voittajille tehtiin kokonaisvaltainen muutos, joka alkoi kampaamokäynnillä Konst-kampaamossa, ja jatkui seuraavana päivänä Ilkka Ruotsalaisen taikomalla meikillä ja kampauksella.

Instru_muodonmuutos_Anita_1

Instru_muodonmuutos_Anita_2

Stylisti Milla Muurimäki valitsi muuttujille juuri heitä imartelevat asukokonaisuudet, jotka he saivat omakseen.

Instru_muodonmuutos_Anna_2

Yhdessä Instrun kehysasiantuntijan kanssa valittiin juuri Annalle ja Anitalle sopivat kehykset.

Instru_muodonmuutos_Anna&Anita_1

Justus Järnefeltin ottamat upeat kuvat pääsette näkemään lähiaikoina, kun makeoverit-julkaistaan.