17.01.2018By: Instrumentarium

Uusi vuosi, uudet Burberryt: vuodenvaihteen hyvät päätökset auttavat myös kehysvalinnoissa


Lisää liikuntaa, enemmän kulttuuria vai aikaa läheisille? Burberryn tulevan kauden kehysmallistosta löytyy lasit jokaisen uuden vuoden lupauksen pariksi.

Tammikuu on se aika vuodesta, jolloin elämää voi uudistaa hieman paremmaksi. Joskus uuden vuoden lupausten noudattaminen on vaivatonta, välillä kaivataan vähän tsemppiä. Me kokosimme leikkisän lasihoroskoopin auttamaan lupausten pitämisessä. Kurkista Burberryn tulevan kauden mallistoon ja kerro, mikä on sinun uuden vuoden lupauksesi, me kerromme, mikä ajankohtainen lasimalli sopii juuri sinulle.

UV18_maratoonari

1. Sporttilupaaja

Päätitkö kohentaa kuntoasi vauhdilla? Tähtäätkö ehkä kesän puolimaratonille tai osallistutko triatlonistien harrastelijasarjaan? Sporttinen uudenvuodenlupaus kertoo tekijästään ainakin seuraavaa: hän arvostaa moderneja klassikoita, mutta osaa tehdä niistä itsensä näköisen. Liikuntaharrastus on nimittäin varsin perinteikäs päätös, mutta oman lajin ja tavoitteen valitseminen vaatii itsetuntemusta.

Burberryn tuoreen malliston pyöreälinjaiset muovikehykset ovat erinomainen valinta omaleimaiselle sporttilupaajalle. Niiden malli on sopivasti perinteikäs, mutta se päivittyy merkin ruutukuosilla ja metallisomisteilla. Kullan kimallus silmäkulmassa muistuttaa myös omista hyvistä tavoitteista päivittäin.

UV18_hyvankierrattaja

2. Hyvän kierrättäjä

Onko vuosi 2018 se vuosi, jolloin teet hyvää, liityt vapaaehtoisjärjestöön, adoptoit kodittoman eläimen tai ryhdyt lastenjärjestön kuukausilahjoittaksi? Silloin uusi vuosi saattaa olla elämäsi onnellisin, sillä monien tutkimusten mukaan toisten auttaminen kohentaa elämänlaatua. Se myös vihjaa, että haluat olla osa jotakin itseäsi suurempaa ja pysyvää.

Burberryn metallikehykset henkivät pysyvyyttä ja ajattomuutta, ja ne lupaavat pysyä oman tyylin osana vuosia. Metsänvihreä ja viininpunainen ovat lempeitä sävyjä, jotka tuovat kasvoille lämpöä.

UV18_nero

3. Renessanssinero

Lupasitko itsellesi opetella uuden kielen alkeet, virkistää piirustustaitojasi tai opiskella verkkokurssilla filosofiaa? Katselet siis maailmaa avoimin ja kiinnostunein silmin. Et tyydy toistamaan vanhoja kaavoja, vaan opettelet uusia – vaikka se onkin välillä hankalaa. Sinulle muutos on mahdollisuus.

Burberryn kulmikkaat mustat ja helmenharmaat muovikehykset sopivat muuttujalle, sillä ne ovat helposti yhdistettävissä monenlaisiin asuihin. Samalla ne ovat hyvin ajankohtaiset kehykset, sillä minimalismi on yksi uuden vuoden kehystrendeistä. Täydellinen yhdistelmä renessanssinerolle, siis.

UV18_arki

4. Arkisoturi

Aiotko tänä vuonna kutsua ystäviä illalliselle, auttaa naapuria muutossa, aloittaa yhteisen harrastuksen kumppanin kanssa tai tehdä päiväretkiä lasten kanssa? Haluat siis olla enemmän läsnä läheistesi elämässä ja samalla tehdä omasta arjestasi eläväisempää. Yhteiset hetket koristelevat arjen juhlavaksi.

Burberry on koristellut tuoreen mallistonsa kehykset marmorikuosilla ja hehkuvalla kilpikonnakuviolla. Niiden muoto on vähäeleisen arkinen, mutta kiehtova kuosi tekee niistä salavihkaa vähän juhlavat. Mainio vaihtoehto paremman arjen soturille.

 

Burberryn uutuuskehykset ovat pian saatavilla Instrumentariumin myymälöissä. Lisää kehysuutisia ja tyylivinkkejä löydät Instrumentariumin Facebook-, Instagram- ja Youtube-kanavilta.