02.08.2017By: Instrumentarium

Vaativa tilanne edessä? Nämä aurinkolasit auttavat


Aurinkolasit tuovat asenteen asukokonaisuuteen. Ulkokuorella ei voi rakentaa sisäistä itsetuntoa, mutta hyvältä tuntuvat vaatteet ja asusteet saattavat tuoda lisäbuustia tiukan paikan tullen. Tässä aurinkolasivinkit haastavien tilanteiden haltuunottamiseen. 

 

Piiloudu peililinssin taakse

peili

Kuumottava työhaastattelu tai hermostuttavat treffit edessä? Kädet alkavat hiota ja sanat takertelevat kurkussa. Rauhoita tilanne hengittämällä syvään, tyhjentämällä mielen ajatus kerrallaan ja iskemällä päähän Ray Banin peililinssiset aurinkolasit. Metallin, sinisen sävyn ja peililinssin yhdistelmää on viileydessään mahdotonta päihittää. Peililinssien luoman tyynen tunteen taakse on helppo häivyttää hermostuneet ilmeet ja keskittyä olennaiseen.

Voimaväri on punainen

punaiset

Omalta mukavuusalueelta karkaaminen on aina hieman jännittävää ja joskus jopa pelottavaakin. Kuplan toisella puolella odottaa kuitenkin useimmiten jokin uusi ja ihana asia, jonka tavoittamisen jälkeen olet kiitollinen, että uskalsit. Joten pelko pois ja pokat päähän. Punainen on voimaa viestivä väri, mutta myös kesän ja syksyn isoin trendiväri. Guessin naisellisten aurinkolasien sangat on varustettu eläimellistä voimaa tuovalla leopardimaisella printillä. Lisävoimia tai ei, ovat aurinkolasit kaikesta huolimatta herkullisen hyvännäköiset.

 

Irroittele tyylisi uusiksi

 muoto 

Tuntuuko arki tasapaksulta ja jonkun jännittävän odotukselta? Pukeutuminenkin kiertää niiden samojen asukokonaisuuksien kehää ja kaipaat vaatekaappiin piristystä. Irrottelevampi tyyli voi löytyä vaikka vain yhden asusteen kautta. Unofficialin kahdeksankulmaiset aurinkolasit ovat kaukana tavanomaisesta. Hauskan muotonsa lisäksi yläkehyksen irrallinen metallirajaus pitää katseen kohotettuna. Linssien läpi saattaa nähdä myös uusia mahdollisuuksia seikkailuun ihan läheltä omasta arjesta.

 

Jämäkkä musta vakuuttaa

 skarpit

Tapaaminen tärkeän ihmisen kanssa ja kiperät neuvottelut edessä. Pokan täytyy pitää ja toinen osapuoli vakuuttaa omista näkemyksistä ja ideoista. Pysy perinteisissä kehysmuodoissa ja mustassa värissä itsevarman ilmeen luomiseksi. Heritagen mustat kehykset ovat osittain klassisen pyöreät, mutta samalla kulmikkaat. Kehyksen yläosan suoruus luo mutkattoman vaikutelman ja pysyy linjassa purevien väitteidesi kanssa.