02.05.2017By: Instrumentarium

Vain mielikuvitus rajana – Kehysinspiraatio saattaa iskeä vaikkapa huonekalukaupoilla


Trendit eivät synny tyhjiössä. Eri alojen ilmiöt inspiroivat toisiaan ja luovat uusia tarinoita. Fuzionin Suspension-mallisto on saanut vaikutteita kaikesta lattian ja katon väliltä.

Fuzion tunnetaan avantgardeista ja rohkean tyylikkäistä kehyksistä. Mallit ovat kaikkea muuta kuin tavanomaisia. Kehykset irrottavat kantajansa arkisuudesta ja herättävät luovuuden.

muoti

Muodin mukaiset yksityiskohdat

Läpikuultavat yksityiskohdat ovat vallanneet jo lähes kaikki vaatekappaleet. Liehuvan sifonkiset housunlahkeet ja pastellisävyiset läpikuultavat topit tuovat romanttisuutta asuun. Rohkein valitsee asusteekseen kirkkaan muovin koristavan minimalistisen laukun tai kengät. Fuzionin kehyksiä inspiroinut trendi näkyy kehyksien kirkkaassa vaaleassa raidassa. Leikittelevä yksityiskohta luo muotiluomusten tavoin yksilöllisen ja graafisen ilmeen kantajalleen.

 

Näytöslavojen värien valloittamat

Muotinäytöksissä säihkyvät värit löytyvät usein myös kehyksistä. Kehykset ovat olennainen osa tyyliä ja siksi on tärkeää, että kehystrendit kulkevat käsi kädessä pukeutumisen trendien kanssa. Muodin klassikkovärit musta ja ruskea toimivat ajattomina myös kehyksissä. Tämän hetken pastellivillitys tarttuu vaaterekiltä rilleihin. Tiukasti toisistaan rajatut värit, eli color block toimii t-paitojen lisäksi myös silmälaseissa. Kehysten alapuolen ja yläpuolen tiukka kontrasti luo modernin lookin kantajalleen.

 

sisustus

Sisustus yllättää ideapankkina

Joskus inspiraatio nousee aivan toisesta maailmasta. Sisustuksessa suosittu minimalistisuus näkyy myös Fuzionin silmälasimallien takana. Simppeli, geometrinen muotokieli ja huonekalujen hengettömyys soveltuvat kepeästi myös kehysmalleihin. Jännittävimmissä kalusteissa on uudenlaista muotoilua, joka saa kalusteiden näyttämään ilmassa leijuvilta. Kukapa ei haluaisi samanlaista tunnetta myös nenälleen!

 

materiaalit

Kaiken kruunaa harkitut materiaalit

Muotokielen ja tunnelman lisäksi sisustuksessa inspiroi myös materiaalit. Luonnonmateriaalien yhdistäminen ennakkoluulottomasti moderniin muotoiluun tuo sisustuksen lisäksi myös kehyksiin persoonallisuutta. Marmoria imitoiva muovi elävöittää kehystä. Kiiltävän puhtaat pinnat taas tuovat viileyttä ilmeeseen. Pidä silmäsi auki! Inspiraatio saattaa löytyä joskus yllättävän läheltä.