06.09.2016By: Instrumentarium

Vain TrendWalkissa: sneak peek Instrun ajankohtasimpiin uutuuskehyksiin


TrendWalkin lukijat pääsevät kurkkaamaan Instrumentariumin uutuusvalikoiman helmiin ennen muita. Lokakuussa Instrun myymälöihin tulee vakuuttava kattaus ajankohtaisia laseja niin tyylitaitureille kuin klassikoita rakastaville pukeutujille.

Vaalea + läpinäkyvä

Vaaleat ja läpinäkyvät kehykset ovat edelleen silmälasitrendien kärkeä. Hennoissa muovikehyksissä kiehtoo niiden ristiriitaisuus: huomaamattomuus kohtaa fashionin. Toimituksen suosikit ovat Jimmy Choon valkoiset Clubmaster-tyyliset kehykset, joissa on maailman hienoimmat glitter-sangat. Fendin epäsymmetrisellä kukkakuosilla varustetut kehykset ovat nekin edelläkävijän valinta ensi vuoteen.

vaaleatkehykset

 

Cat Eye

Kissansilmän malliset silmälasit ovat ajattomat ja supernaiselliset. Pradalla ja Fendillä löytyy kulmikkaita laseja ajankohtaisesti leopardikuosisena ja mystisen mustana nuden värisillä sangoilla. Kissansilmäkehykset eivät muuten koskaan mene pois muodista. kissansilmäkehykset

Liukuväri

Paksut ja pyöreät sangat ovat klassikoiden nimeen vannovan valinta. Nyt pyöreät silmälasit päivitetään liukuvärillä. Esimerkiksi Burberryllä, Ray-Banilla ja Heritagella on tulossa useita eri värivaihtoehtoja syksyn ajankohtaisimmasta lasilookista.
liukuvärikehykset

 

 

 

Ja huom: tämä oli vasta sneak peek. Kuvien lasit eivät ole vielä Instrun verkkosivuilla vaan saapuvat myymälöihin ja verkkoon lokakuussa.

Lue myös juttu syksyn tärkeimmistä tyyleistä.