25.10.2017By: Instrumentarium

Vietä juhlat Guccin tyyliin


Kyllästyttävätkö perinteiset juhlavaatteet? Gucci näyttää, miten juhlatyyliin tuodaan asennetta ja särmää.

 Gucci_juhlat_1

Pue kukkamekko kuin rokkitähti

Saavatko syksyn pimenevät illat haikailemaan kesän kukkamekkojen perään? Älä tyydy odottamaan ensi kesään. Ota muhkeat kukkamekot käyttöön jo syksyn ja talven juhliin. Tee niin kuin Gucci, ja karista kesämekkojen kepeys asustamalla juhlalook tummemmilla ja raskaammilla asusteilla.  Runotytön sijaan ota mallia kukkamekon pukemiseen rock ’n’ roll -maailmasta. Paksulla niittivyöllä, raskailla koruilla ja liukuvärjätyillä aurinkolaseilla juhlatyyli karkaa kauas kesän kekkereiltä syksyn sykkeeseen sopivaksi.

Gucci_juhlat_2

Asu kuin diskopallo

Kiilto ja kimalle ovat juhlapukeutumisen klassikoita. Gucci noudattaa kahta sääntöä kimalteen käytössä: pukeudu siihen päästä varpaisiin ja tee se rennosti. Rohkein sädehtijä verhoaa itsensä glitteriin upotettuun satumaiseen röyhelömekkoon. Hillitymmän kiillon ystävä taas valitsee ylleen korkeakiiltoisen satiini- tai samettipuvun. Pidä asun siluetti rentona, sillä kiiltävä materiaali jo itsessään varastaa juhlapuvun pääroolin. Jätä hiukset rennosti vapaiksi ja tuo asuun aavistus sporttisuutta pannaksi sidotulla huivilla.

Gucci_juhlat_3

Asu pelkkää yksityiskohtaa

Juhlissa saa panostaa luvan kanssa, joten yhdistele asussa rohkeasti eri tyylejä. Runsas kirjailu, hapsut, röyhelöt ja eläinkuviot luovat yhdessä makean sekametelisopan. Valitse asuusi yhden kuosin sijaan kaksi tai kolme. Lisätessäsi asusteen lookiisi, lisää vielä kolme samanlaista lisää. Kuosien ja yksityiskohtien ollessa vaihtelevia, syntyy yhtenäisyys eri kuosien samankaltaisista värimaailmoista. Hillitymmän lookin ystävä valitsee äärimmilleen työstetyn asusteen koristamaan muuten simppeliä tyyliä. Guccin näyttävin ja samalla käytännöllisin asuste on runsaskoristeinen vyölaukku. Käsien ollessa vapaana, saavat ne keskittyä huoletta kaikkein olennaisimpaan, tanssimiseen.

Gucci_juhlat_4

Maksimoi tyyli volyymilla

Helpoin tapa luoda näyttävyyttä juhlatyyliin on lisätä volyymia. Valitse leveät lahkeet tai puhvihihat luomaan siluettia asukokonaisuuteen. Lisää asuun runsaasti kerroksia. Runsashelmaisen mekon alla toimii loistavasti suorat housut, kun taas pliseeratun paidan päälle voi huoletta pukea vielä juhlatopin. Muista maksimoida myös asusteet. Röyhelöpaidasta saa entistä näyttävämmän koristamalla sen isolla rusetilla. Lisää päälle vielä helmikaulakoru, niin kaksi asustetta muuttuvat yhdessä näyttäväksi kaulavaatteeksi.

Teksti: Nina Alanko/ TrendWalk

Kuvat: REX/Shutterstock