06.10.2016By: Instrumentarium

Vuoden silmiinpistävin trendi: 3 vinkkiä aluspaitalookiin


TrendWalk piipahti Lontoon, Milanon ja Pariisin muotiviikoilla. Yksi ihanimmista trendeistä, joka sieltä nousi oli aluspaita.

Tämän hetken catwalk- ja katumuoti ovat lääpällään 90-luvun suuntaan. Jopa milleniumin aikaiset teemat alkavat näkyä pukeutumistrendeissä. Käytännössä tämä tarkoittaa bomber-takkeja, mom jeans -farkkuja ja pyöreitä kehyksiä. Yksi inspiroivimmista ja silmiinpistävimmistä ysäritrendeistä on kuitenkin aluspuseron soluttautuminen mekkojen ja toppien alle.

TrendWalk listasi kolme vinkkiä trendin onnistuneeseen haltuunottoon

Valkoinen t-paita solahtaa niin arkisen mekon kuin luksustopinkin alle päivittäen vaatteen kuin vaatteen tähän hetkeen. Psst. Valkoinen t-paita on muuten maailman paras vaate eikä se mene koskaan pois muodista.

 

Tässä trendissä ei oikeastaan ole sääntöjä. Tärkeintä on, että aluspaita on sopivan kokoinen toppiin nähden, ettei se pääse möykkyyntymään. Olkaimet saavat olla paksuja tai spagetin ohuita.

Parasta on kuitenkin se, että juhlavampien mekkojen ei tarvitse jäädä kaappiin pölyttymään vaan ne downgreidautuvat arkilookiin, kun alle laittaa paidan. Aluspaidaksi käy muuten myös juhlavammat puserot.

Kuvat: andersphoto / Shutterstock.com, Eugenio Marongiu / Shutterstock.com, Tinxi / Shutterstock.com, taniavolobueva / Shutterstock.com