17.10.2017By: Instrumentarium

Seuraa tätä fashionistaa: Eleonora Carisi


Eleonora Carisi on italialainen muodin ammattilainen, jolla on oma tyylimedia Jou Jou Villeroy. Tämä seurattu it-girl muuntautuu päivästä riippuen elegantista femmefatalesta katu-uskottavaksi farkkumimmiksi. Sinäkin voit ottaa Eleonoran pettämättömän tyylitajun haltuun.

Me täällä TrendWalkissa julistamme, että kaikilla on oikeus rakastaa muotia. Sinun ei tarvitse ole glamour-fashionista tai supermallin mitoissa toteuttaaksesi tyylejä, joita rakastat. Voit olla oman elämäsi tyylitaituri omassa arjessasi ottamalla pieniä vaikutteita omaan arkityylisi maailman kreiseimmistä katutyyleistä. Tässä kolme helppoa tapaa ottaa pikkuannos ajankohtaisia trendejä käyttöön  syksyn ja talven menoihin.

Eleonora_Carisi_1

Monikäyttöinen monocolor

Kun et ole varma, mitä laittaa päälle, on monocolor-look päivän valinta. Yhteen väriin kauttaaltaan sonnustautuminen onkin verrattain helppo tapa saada uskottava ja ajankohtainen juhlatyyli kauden koitoksiin. Kokonaan yhteen väriin sonnustautuminen toimii eventeissä, joissa pitää säväyttää. Lookin voi toteuttaa hillitymmin pukeutumalla kokomustaan tai överisti verhoutumalla yhteen kauden  kiinnostavimmista väreistä, eli punaiseen.

Isot kuosit pelastavat vaisun tyylin

Kuoseja ei kannata pelätä. Päinvastoin ne ovat helppo keino saada tyyliin voimaa. Tällä hetkellä erityisesti isot kukkakuosit, ruudut ja raidat kiinnostavat. Kuosit toimivat loistavasti myös kaksiosaisissa co-ord-seteissä. Rohkea tyylittelijä rikkoo harmoniaa ja sekoittaa eri kuoseja ennakkoluulottomasti.

Eleganssia oversizella

Ensin tulivat yli-isot trenssitakit. Nyt tulee oversize-housut ja -puserot. Myös aurinkolasit saavat nyt olla reilusti överit. Ison vaatteen kanssa on hyvä yhdistää jotain sopivaa ja siroa, kuten naiselliset korkkarit tai hyvin istuva pusero, ettei näytä vahingossa siltä, että on käynyt isoveljen tai miehen vaatekaapilla.

Seuraathan jo näitä fashionistoja:

 

Kuvat: REX/Shutterstock